Clatite cu umplutura de drob

de Mariuka in Porc, 3 Mar 2012 | 4030 vizualizari

 

Aveam prin congelator o punga cu organe gata pregatite pentru drob, cum ramasese de la Craciun si cum la mine nu prea se mananca drobul nu stiam ce sa fac cu ea, asa ca am improvizat ...

 

INGREDIENTE

  • 12 clatite
  • 1 Kg (aproximativ) organe pentru drob
  • 4 oua 
  • 1 mana faina de grau 
  • sare 
  • piper
  • putin marar tocat 
  • 100 ml lapte
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu umplutura de drob:

Clatitele se pregatesc dupa reteta clasica. (mie mi-au mai ramas clatite si le-am umplut cu dulceata de salcam).

Pentru umplutura de drob procedam astfel : se amesteca organele fierte si tocate cu 3 oua, faina, sare si piper dupa gust si putin marar tocat.

Se umplu clatitele cu aceasta umplutura, se impaturesc si se aseaza intr-o tava de cuptor. 

Un ou se bate, se adauga laptele si sosul obtinut se toarna peste clatite. 

Se dau clatitele la cuptor pana se rumenesc.

Din umplutura de drob mie mi-a mai ramas si am copt cativa jighiri.

Clatitele le-am servit cu salata de varza acra. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu umplutura de drob" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

03.03.2012, 22:09

waw..ce idee faina!!

MotanLaOale 1

05.03.2012, 14:47

bun bun

Mariuka 1

06.03.2012, 13:18

Ma bucur ca v-a placut ideea mea.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu carne