Niste clatite de post sunt ideale pentru un desert de toate zilele...
Intr-un castron punem apa,uleiul,un pic de sare,zaharul vanilat.Amestecam un pic si punem faina.N-am pus cantitatea ca depinde de cat lichid v-a iesit,in functie de ce cana folositi :).Oricum trebue sa iasa asa ca la clatite,mai curgator...
Cu un polonic luam putin si punem in tigaie.Se coc pe ambele parti.
Mie mi-au iesit cred 10 clatite ,numarand si de cate ori baiatul meu a intrat in bucatarie si a iesit cu cate o clatita asa ,,goala''
Umplutura
Migdalele le faramam si le prajim un pic.
Mierea o amestecam cu esenta de portocala.
Pe fiecare clatita punem miere si presaram cu migdale.
Le impaturim si le servim cu pofta :)
1
in reteta originala migdalele se taie solzisori
2
umplutura o alegem in functie de gusturi,gem,dulceata sau daca nu de post branzeturi :))