Am pus intr-un bol mare ouale si zaharul pe care le-am batut bine pana s-a topit zaharul. Am pus faina in ploaie peste compozitie, amestecand continuu sa nu faca cocoloase. Am adaugat laptele amestecand, untul topit si praful de sare. Dupa ce am amestecat bine, am bagat compozitia la frigider pentru aprox. o ora sa se odihneasca. Dupa o ora am pus tigaia pe foc potrivit, am uns-o cu ulei si dupa ce s-a incins, am adaugat un polonic din compozitie miscand repede tigaia de coada sa se acopere tot fundul. Dupa ce s-a rumenit pe o parte am intors clatita pe cealalta parte. Cand a fost gata am pus-o pe o farfurie intinsa, iar pe celelalte peste ea. Din cand in cand am amestecat in compozitie sa nu ramana prea groasa la fund. Cand am terminat toate clatitele, le-am umplut pe rand cu miere cu nuci sau cu dulceata de mure.
Pofta mare!