Foarte periculoase...cand ma "apuc" de ele,nu mai las nimic in urma :D
P.S. imi pare rau,dar nu stiu sa va dau cantitati exacte,pt ca eu le pun pe toate "dupa ochi"...cu cat imi ies mai multe,cu atat mai bine :P
Frecam ouale intregi cu zaharul,pana se topeste.Adaugam apoi sarea,esenta de vanile si 2 linguri de ulei si amestecam bine.
Punem laptele,amestecam si apoi adaugam treptat faina pana obtinem un aluat de consistenta dorita.
Punem tigaia la incins si cu ajutorul unui polonic turnam compozitia si o intindem pe toata suprafata tigaii.Le coacem pe ambele parti pana devin aurii.Eu, pt ca pun in aluat ulei si pt ca folosesc o tigaie de teflon,nu mai ung cu ulei tigaia.
Le umplem cu inghetata si formam un "saculet" pe care il prindem cu o scobitoare.
Deasupra punem putin zahar pudra.
In functie de preferintele fiecaruia,le servim si cu dulceata sau finetti.