Clatite cu dulceata

de corina241 in Dulciuri, 29 Dec 2010 | 4481 vizualizari

 

Printre delicoasele torturi si prajituri cu creme,frisca si alte bunatati,m-am gandit sa va servesc si eu cu cateva clatite gustoase;)

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 200 ml apa minerala(sau sifon)
  • 300g faina
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 2 linguri de ulei
  • 1 praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dulceata:

Am pregatit un castron de plastic,am pus ouale si praful de sare,am adaugat treptat putin lapte si apa minerala,apoi am inceput sa adaug faina.Am amestecat bine cu telul,apoi am inceput sa subtiez compozitia turnand si restul de lapte si apa.

Cand toata compozitia a capatat consistenta,am adaugat zaharul vanilat si uleiul.

Am pregatit tigaia si...spor la intors clatite;)

Le-am umplut cu dulceata de capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

ieri la 10:43

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de caise