Branza de vaci o mixam cu zaharul si o parte din lapte , daca este prea uscata, pana devine ca o crema fina de branza.
Separam albusurile de galbenusuri, iar acestea din urma le mixam unul cate unul in crema de branza. Adaugam restul de lapte si esenta de vanilie. Adaugam si faina, amestecand bine sa nu se formeze cocoloase.
Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare si le incorporam usor in compozitie, impreuna cu bilutele de ciocolata.
Ungem o tigaie cu putin unt si turnam cu un polonic din compozitie, atat cat sa se acopere suprafata tigaii, in strat potrivit de gros. Cand s-a prajit foaia pe o parte, se intoarce pe partea cealalta cu ajutorul unei palete. Foile sunt destul de moi si fragile, dar cu putina atentie se pot intoarce foarte bine.
Se scot pe un platou, se impacheteaza in 4 si se pudreaza cu zahar.
Se servesc calde.