Mixam ouale cu sarea si zaharul,adaugam sana,coaja de lamaie si zeama,praful de copt si faina mixam si dam la frigider 30 min,adaugam putin ulei si amestecam. Incalzim bine tigaia si facem clatitele,le lasam sa se raceasca
Ungem cate o clatita cu gem si crema si le impaturim.
Ungem tava cu unt si asezam o clatita cu gem, alta cu crema una langa alta, procedam astfel pana terminam.
Laptele il punem la fiert cu zaharul, amestecam faina cu cacaoua si putin lapte, cand da in clocot laptele adaugam amestecul de faina si lasam sa fiarba cca 2-3 min. Turnam peste clatite si dam tava la cuptor(cca 10 min) pana facem bezeaua.
Mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana se topeste.
Scoatem tava si adaugam albusurile deasupra,dam tava la cuptor pana se usuca bezeaua(cu focul mic si usa intredeschisa)