In primul rand se fierbe putin spanacul in lapte(eu am folosit din cel congelat si gata maruntit pe care intai l-am decongelat si apoi l-am scurs bine).Se adauga untul si cand incepe sa se ingroase ca o crema atunci rasniti putin sare si piper deasupra.Amestecati si dati de o parte.Apoi in tigaia Doubletta sau tuci sau ce aveti voi antiaderent ca sa nu folosim decat 2 linguri maxim de ulei, puneti bucatelele de piept de pui, ceapa, ardeiul, morcovul si usturoiul, toate taiate fin Julien sau date pe razatoarea mare(cu grija sa nu va raniti degetele, daca nu ati mai facut asa mai bine taiati cu cutitul).Apoi dati un praf usor de sare.Acum pregatiti clatita cu spanac astfel: amestecam spanacul cu un ou batut, sifonul, faina si amidonul.Incingem o tigaie unsa putin cu nt sau ulei si turnam compozitia.Eu am folosit tot tigaie antiaderenta caci asa nu se lipeste clatita si se poate intoarce usor pe partea cealalta.Cand e rumenita pe ambele parti se scoate pe o farfurie intinsa.Selasa sa se raceasca putin si apoi se umple cu amestecul de morcov cu pui.Se ruleaza usor si se taie bucati oblice.Se serveste calduta cu cateva capere acrisoare rostogolite alaturi.