Ciupercute umplute

de Julie in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2010 | 3420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciupercute
  • patrunjel verde
  • putin cascaval ras 
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute:

Spalam ciupercutele si le rupem piciorusele.
Vom toca piciorusele in cuburi mici si le vom amesteca cu putin patrunjel tocat fin,
sare ,piper si cascaval ras. Cu acest amestec vom umple fiecare palariuta de ciupercuta :)
Le punem apoi intr-o tava unsa cu putin ulei si le dam la cuptor pentru
20-25 minute.
Le servim atat calde cat si reci cu cascaval ras deasupra si patrunjel verde.

Simplu,rapid si bun!

              

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

02.06.2010, 13:03

las furcile si fug la tine

Adinacarla 1

02.06.2010, 13:35

super...orice contine ciupercute este pe lista mea de preferate..

epurasha2bb 1

02.06.2010, 19:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu crema de branza si ciuperci