Sunt delicioase.
Ciupercile se decojesc de pielita,li se scot coditele si se spala.
rosiile li se scot cotorul si se scobesc,dar nu prea tare.
pieptul de pui se pune si se fierbe.
cand pieptul de pui e fiert,se lasa sa se racoreasca apoi se toaca marunt.
cozile de ciuperci se fierb si ele circa 10 min ,apoi se taie cubulete mici.
ceapa se curata,se spala si se taie rondele.
patrunjelul se spala,se taie cozile apoi se toaca.
pieptul de pui se amesteca cu coditele de ciuperci,ceapa ,patrunjelul verde,ou,vegeta,piper si putin ulei.
se amesteca bine de tot toate ingredientele.
cu aceast amestec se umplu rosiile si ciupercile.
se pun intr-o tava pe hartie de copt,se pune cascaval ras pe deasupra si se dau la cuptor 20.min
dupa ce sunt gata ,se scot si se servesc.
POFTA BUNA.