Ciupercute picante

de cismaru_nicoleta in Mancaruri cu carne, 6 Feb 2011 | 3437 vizualizari

 

Am primit ieri multe ciupercute,si ma gandeam ce bunatate sa fac pt pranz..Asa ca am facut ciuperci umplute picante alaturi de aripioare si ele picante..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 1 ardei gras rosu+galben
  • 2 cepe medii
  • 200 gr carnita de manzat taiata cubulete mici
  • 2 morcovi
  • o capatana usturoi
  • 100 gr smantana
  • cateva frunze patrunjel pt decor
  • condimente dupa gust(eu am pus sare si un strop de praf de chilli)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute picante:

Am taiat toate legumele si le-am pus la calit intr-o lingura ulei de masline si o canuta de apa(alaturi de condimente)

Intre timp am spalat,am curatat si am pregatit ciupercutele

Intr-un castronel am pregatit pasta de usturoi(am macinat usturoiul si l-am adaugat peste smantana amestecand bine)

Am umplut ciupercutele cu legumele gata calite si le-am dat la cuptor aprox. 30 min

Dupa ce aproape au fost gata,cu o lingurita am pus peste fiecare sos de usturoi(care era chiar f iute),si le-am mai pus vreo 5-10 min la cuptor sa se rumeneasca si...gata

Au fost tare picante si buneee....le-am servit cu aripioare(si alea picante..ha...ha)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

onuta 1

08.02.2011, 12:02

foarte bune, pana si bucataras a aparut deci inseamnna ca merita

cismaru_nicoleta 1

08.02.2011, 22:54

Am baut o sticla de vin ,si cand sa ne inmultim... ...ne-a luat somnul
Multumesc pt vizita,va astept intodeauna cu drag

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:47

place

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare cu carne de porc,costita afumata,ghimbir si orez salbatic