Ciupercute gratinate

de elenasandu in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2012 | 3194 vizualizari

 

un aperitiv deoasebit ce se poate servi si rece si cald

 

INGREDIENTE

  • 10 ciupercute
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 200 gr cascaval
  • 1 ceapa uscata sau 1 legatura ceapa verde(in functie de anotimp)
  • un praf sare si piper
  • 50gr ulei sau ulei masline
  • cateva masline taiate+cubulete de ardei gras
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute gratinate:

Se spala ciupercutele, se scot coditele si se toaca marunt. se amesteca cu patrunjelul, mararul si ceapa tocata marunt+ maslinele+ardeiul

 Se calesc toate amestecate adaugand sare si piper dupa gust. Se pun intr-o tava unsa cu putin ulei.

 Se gratineaza cu cascaval ras. Se introduc la cuptor circa 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute gratinate" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

11.02.2012, 15:34

iry-gabriela 1

11.02.2012, 15:55

MIUTA 1

11.02.2012, 19:17

Foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu ciuperci si garnitura