Ciupercute cu sos iutel

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 17 Feb 2013 | 3825 vizualizari

 

M-a inspirat aliliana asa ca m-am apucat de treaba.Eu le-am pregatit in stilul meu.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • cca 9 cepe mici de apa
  • sos iutel
  • 200 ml rosii cu ardei ( pregatite asta toamna)
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sare dupa gust
  • 1 cubulet maggi de gaina
  • patrunjel verde
  • ulei pt.calit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute cu sos iutel:

Curatam si taiem ciupercile in bucatele potrivite.Ceapa o taiem marunt.Punem cratita in care pregatim ciupercile,pe foc,o lasam sa se incinga adaugam ulei,cca 50 ml,punem ceapa si o inabusim putin,adaugam un praf de sare,apoi adaugam rosiile cu ardei,lasam sa dea in clocot.Apoi punem si ciupercile si 1/2 cana apa,punem un capac peste cratita si lasam la foc mic sa se inabuse.Spre final adaugam cubul maggi,cimbrul sosul iutel(1-2 lingurite,cat de mult ne place de iute),cand este gata punem patrunjelul tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu sos iutel" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu linte si ciuperci