Ciupercute cu sos iutel

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 17 Feb 2013 | 4142 vizualizari

 

M-a inspirat aliliana asa ca m-am apucat de treaba.Eu le-am pregatit in stilul meu.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • cca 9 cepe mici de apa
  • sos iutel
  • 200 ml rosii cu ardei ( pregatite asta toamna)
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sare dupa gust
  • 1 cubulet maggi de gaina
  • patrunjel verde
  • ulei pt.calit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute cu sos iutel:

Curatam si taiem ciupercile in bucatele potrivite.Ceapa o taiem marunt.Punem cratita in care pregatim ciupercile,pe foc,o lasam sa se incinga adaugam ulei,cca 50 ml,punem ceapa si o inabusim putin,adaugam un praf de sare,apoi adaugam rosiile cu ardei,lasam sa dea in clocot.Apoi punem si ciupercile si 1/2 cana apa,punem un capac peste cratita si lasam la foc mic sa se inabuse.Spre final adaugam cubul maggi,cimbrul sosul iutel(1-2 lingurite,cat de mult ne place de iute),cand este gata punem patrunjelul tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu sos iutel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta