Ciuperci umplute, la cuptor

de mirela0911 in Mancaruri de legume, 8 Aug 2017 | 10996 vizualizari

 

Un pranz rapid, delicios si satios!

 

INGREDIENTE

  • 5 buc ciuperci champignon brune
  • 10 buc ciuperci champignon albe
  • 1 buc ceapa alba
  • slanina
  • 1/2 ardei kapia rosu
  • masline negre
  • felii de cascaval
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde pentru ornat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute, la cuptor:

Ciupercile se curata, se spala rapid sub un jet de apa rece, apoi se pun la scurs.

Ceapa se curata si se taie marunt. Slanina (cata doriti) se taie bucatele mici sau mai mari (dupa preferinte) si se pune peste ceapa. La fel se taie ardeiul si maslinele, marunt, apoi se amesteca toate la un loc.

Se asaza ciupercile in tava si se umplu fiecare cu aceasta compozitie. Se presara deasupra sare dupa gust si se da tava la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, timp de 15-20 de minute.

Se scoate tava si se asaza peste fiecare ciuperca cate o felie de cascaval. Se mai lasa 5-10 minute, dupa care se pot servi garnisite cu patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ciupercile brune sunt mai carnoase decat cele albe, deci vor tb lasate un pic mai mult!

2

Se pot folosi doar ciuperci albe.

3

Umplutura poate diferi in functie de gusturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la tigaie -2