Ciuperci umplute la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2015 | 8697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champinion
  • 50 gr salam
  • 50 gr sunca
  • 50 gr slanina
  • 50 gr branza de vaca
  • 50 gr de cascaval
  • 100 gr unt
  • rosii cherry
  • ceapa verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

            Curatam ciupercile si desfacem coditele de palarii.Tava cuptorului o tapetam cu hartie de copt si asezam ciupercile si cozile de la ele.Le saram si piperam si adaugam in fiecare ciuperca cate o bucatica de unt.

            Umplem fiecare ciuperca cu salamul,sunca,slanina,branza si cascavalul pe care le-am taiat felii.Adaugam ceapa verde taiata si rosile cherry si d-am la cuptor 15-20 de minute la 200 de grade C.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

21.03.2015, 16:08

Mari amatori suntem si noi . sunt chiar pe gustul nostru

Geanina87 1

22.03.2015, 15:15

bune

reisnaor_2006 1

25.03.2015, 11:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quiche de ton si legume