Ciuperci umplute la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2015 | 8876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champinion
  • 50 gr salam
  • 50 gr sunca
  • 50 gr slanina
  • 50 gr branza de vaca
  • 50 gr de cascaval
  • 100 gr unt
  • rosii cherry
  • ceapa verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

            Curatam ciupercile si desfacem coditele de palarii.Tava cuptorului o tapetam cu hartie de copt si asezam ciupercile si cozile de la ele.Le saram si piperam si adaugam in fiecare ciuperca cate o bucatica de unt.

            Umplem fiecare ciuperca cu salamul,sunca,slanina,branza si cascavalul pe care le-am taiat felii.Adaugam ceapa verde taiata si rosile cherry si d-am la cuptor 15-20 de minute la 200 de grade C.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

21.03.2015, 16:08

Mari amatori suntem si noi . sunt chiar pe gustul nostru

Geanina87 1

22.03.2015, 15:15

bune

reisnaor_2006 1

25.03.2015, 11:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu cartofi si cascaval