Ciuperci umplute cu legume

de susu in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2010 | 5727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci   
  • 1 morcov  
  • o ceapa  
  • o  telina  
  • 1 bucata pastarnac  
  • 100 grame cascaval  
  • patrunjel  
  • 2 linguri de ulei masline  
  • piper  
  • o lingura  concentrat de legume
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu legume:

Dupa ce au fost curatate si spalate, ciupercilor li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana se inmoaie. Se adauga coditele de la ciuperci si acestea tocate marunt, apoi morcovul, telina si pastarnacul rase prin razatoarea mica. Se condimenteaza cu piper, se adauga o lg de concentrat de legume si se tine pe foc pana ce toate legumele s-au inmuiat. Oprim flacara si adaugam o lingura plina de cascaval ras si patrunjel. Fiecare ciupercuta se umple cu aceasta compozitie, se aseaza in tava cu putina apa si se da la cuptor pentru 20 min. Cand sunt aproape gata, se adauga la fiecare cascaval ras si se mai baga la cuptor pentru 5 min. Se pot servi ca atare sau ca garnitura la alt preparat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

nadina73 1

26.03.2010, 02:18

ador ciupercile sant grozave,felicitari

madi_marin 1

26.03.2010, 12:35

nu am facut niciodata cu umplutura de legume....o sa incerc si eu reteta....

susu 1

27.03.2010, 12:54

madi sunt foarte bune atat calde cat si reci, ca aperitiv. daca vedeai ce mari au fost ciupercile......n-am mai vazut pana acum ciuperci asa mari se de aceea le-am luat ca sunt foarte bune pentru umplut ca se strang foarte mult.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu smantana