Ciuperci umplute cu legume

de nico15 in Mancaruri de legume, 31 Ian 2011 | 6644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1-2 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • ½ de dovlecel
  • 50 ml vin alb
  • 5 g sare
  • 5 g piper
  • 100 g cascaval
  • ulei  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu legume:

Se curata ciupercile(palariile) de pielea exterioara, se scot piciorusele si se toaca marunt. Se toaca ceapa marunt la fel si cateii de usturoi, ardeii se taie fasiute subtiri dupa care cubulete mici, dovlecelul se taie tot in cubulete mici.

Toate aceste ingrediente se soteaza in putin unt se sareaza si pipereaza si se vor umple palariile ciupercilor. Se unge o tava de cuptor cu putin ulei se pun ciupercile si se dau la cuptor 15 minute, dupa care se scot si se stropesc cu vin si se dau din nou la cuptor inca 10 minute dupa care se scot si se adauga cascavalul lasandu-se pana cand acesta se va topii si va intra in preparat(maxim 10 minute).

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la tigaie cu branzeturi