Ciuperci umplute cu carne

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2011 | 9445 vizualizari

 

o reteta simpla,dar foarte gustoasa si apreciata

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci mari
  • 250 g carne tocata amestec(vita+porc)
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 4 felii cascaval Hochland
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne:

Ciupercile se spala,se scot coditele pe care le taiem marunt.

Carnea se condimenteaza,o amestecam cu oul,usturoiul pisat si coditele de ciuperci.

Dupa ce au fost scurse si condimentate,ciperci se umplu cu acea compozitia de carne.

Pregatim o tava pe care o tapetam cu hartie de copt,asezam ciupercile umplute si le dam la cuptor(incins la 180°) pentru 40 minute.

Apoi luam felii de cascaval,le decupam in patrate de 2-3 cm si le asezam peste ciuperci.Lasam la cuptor pana ce din cascaval s-a format o crusta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

kamy 1

05.01.2011, 14:00

5f

wetr3e 1

02.03.2012, 18:46

foarte apetisanta reteta,eu mai inlocuiam carnea cu sunculita afumata iar in tava puneam rosii taiate felii care dau un sos minunat si apoi ciupercile.

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:49

yamiii....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite brasovene