Ciuperci umplute cu carne

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2011 | 10788 vizualizari

 

o reteta simpla,dar foarte gustoasa si apreciata

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci mari
  • 250 g carne tocata amestec(vita+porc)
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 4 felii cascaval Hochland
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne:

Ciupercile se spala,se scot coditele pe care le taiem marunt.

Carnea se condimenteaza,o amestecam cu oul,usturoiul pisat si coditele de ciuperci.

Dupa ce au fost scurse si condimentate,ciperci se umplu cu acea compozitia de carne.

Pregatim o tava pe care o tapetam cu hartie de copt,asezam ciupercile umplute si le dam la cuptor(incins la 180°) pentru 40 minute.

Apoi luam felii de cascaval,le decupam in patrate de 2-3 cm si le asezam peste ciuperci.Lasam la cuptor pana ce din cascaval s-a format o crusta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]