Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco

de AlexTeacher in Reteta de vedeta, 4 Noi 2015 | 6019 vizualizari

 

Cand n-avem timp si ne e foame ! GRAV ! :)

 

INGREDIENTE

    • Ciuperci Champignon mari – 4 buc
    • Emmentaler Delaco – 100 g
    • Parmezan Delaco – 100 g
    • Mozzarella Gourmet Delaco – 100 g
    • Ulei de masline extravirgin – 2 – 3 linguri
    • Cimbrisor – 1/2 lingurita
    • Ardei iute – 1 buc
    • Sare si piper – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco:

  • Curata ciupercile si pune sare pe ele;

  • Lasa-le pe un tocator cca 15 minute si apoi tapeteaza-le cu cateva servetele pentru a absorbi excesul de apa;

  • Taie mozzarella cubulete mici, iar parmezanul si emmentalerul da-le pe razatoare;

  • Scoate semintele din ardeiul iute si taie-l fasii;

  • Pune ulei de masline peste ciuperci si asezoneaza cu sare (daca mai este cazul) si piper;

  • Adauga branzeturile in straturi, intercaland intre ele cimbrisor si fasii de ardei iute;

  • Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pana se rumenesc, iar branzeturile se topesc frumos;

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor