Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco

de AlexTeacher in Reteta de vedeta, 4 Noi 2015 | 6254 vizualizari

 

Cand n-avem timp si ne e foame ! GRAV ! :)

 

INGREDIENTE

    • Ciuperci Champignon mari – 4 buc
    • Emmentaler Delaco – 100 g
    • Parmezan Delaco – 100 g
    • Mozzarella Gourmet Delaco – 100 g
    • Ulei de masline extravirgin – 2 – 3 linguri
    • Cimbrisor – 1/2 lingurita
    • Ardei iute – 1 buc
    • Sare si piper – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco:

  • Curata ciupercile si pune sare pe ele;

  • Lasa-le pe un tocator cca 15 minute si apoi tapeteaza-le cu cateva servetele pentru a absorbi excesul de apa;

  • Taie mozzarella cubulete mici, iar parmezanul si emmentalerul da-le pe razatoare;

  • Scoate semintele din ardeiul iute si taie-l fasii;

  • Pune ulei de masline peste ciuperci si asezoneaza cu sare (daca mai este cazul) si piper;

  • Adauga branzeturile in straturi, intercaland intre ele cimbrisor si fasii de ardei iute;

  • Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pana se rumenesc, iar branzeturile se topesc frumos;

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

AlexTeacher 1

05.11.2015, 12:06

Cleme, bine ca n-am postat reteta de ardei umpluti ) Mi-era ca ma intrebi cum i-am umplut si pe-aia )

miki_a 1

06.11.2015, 02:25

Minunate!

dantes 1

09.11.2015, 08:09

Super!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor