Ciuperci umplute

de Rahela Velicu in Mancaruri de legume, 11 Mar 2017 | 3792 vizualizari

 

Foarte mult ne plac asa ciupercile!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci cat mai mari
  • 2-3 carnati afumati
  • 1 capatana de usturoi
  • 20 g unt
  • 3 felii de cascaval
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile de pielita exterioara, iar cozile sa taie marunt( nu se arunca). Usturoiul se curata si se taie fiecare catel cat mai marunt. Carnatii se prajesc si se taie feliute subtiri.

Intr-un castron, se amesteca cozile ciupercilor cu usturoiul, adaugam marar si sare se pune dupa gust.

In fiecare ciuperca se pune cate un cubulet de unt, cam de marimea unui catel de usturoi, 3-4 feliute de carnat, iar apoi se umplu ciupercile cu compozitia pregatita si se da la cuptorul preincalzit, pentru 25-30 de minute.

Se scoate tava din cuptor, se adauga cate un cub de cascaval si se mai da pentru 5 minute la cuptor.

Se presara patrunjel tocat marunt deasupra.

TIPS-URI

1

Ciupercile pentru umplut sa fie cat mai mari.

2

Daca eliminati carnatii si cascavalul, ramane o mancare de post minunata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor