Foarte mult ne plac asa ciupercile!
Se curata ciupercile de pielita exterioara, iar cozile sa taie marunt( nu se arunca). Usturoiul se curata si se taie fiecare catel cat mai marunt. Carnatii se prajesc si se taie feliute subtiri.
Intr-un castron, se amesteca cozile ciupercilor cu usturoiul, adaugam marar si sare se pune dupa gust.
In fiecare ciuperca se pune cate un cubulet de unt, cam de marimea unui catel de usturoi, 3-4 feliute de carnat, iar apoi se umplu ciupercile cu compozitia pregatita si se da la cuptorul preincalzit, pentru 25-30 de minute.
Se scoate tava din cuptor, se adauga cate un cub de cascaval si se mai da pentru 5 minute la cuptor.
Se presara patrunjel tocat marunt deasupra.
1
Ciupercile pentru umplut sa fie cat mai mari.
2
Daca eliminati carnatii si cascavalul, ramane o mancare de post minunata.