Ciuperci umplute

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 27 Noi 2013 | 11300 vizualizari

 

Imi era pofta de niste ciperci umplute si am tot cautat zilele astea,am gasit doar micute.Azi am reusit sa aleg vreo 8 mai maricele sa-mi fac damblaua.

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci champinion mai maricele -cca 300 g
  • 150 g carne tocata de porc
  • 1 fir de ceapa verde
  • 50 g cascaval
  • 1 albus de ou
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Am curatat ciupercile de pielita, coditele le-am tocat marunt. Ceapa verde taiata marunt, impreuna cu carnea tocata si coditele de ciuperci le-am calit in tuciulet, pana au inceput sa se inmoaie. Intr-un castron am rasturnat amestecul din tuci, am potrivit de sare si piper, am ras cascavalul si am adaugat albusul de ou, amestecand repede ca sa se omogenizeze bine.

Intr-un vas de yena am pus putin ulei de masline am adaugat ciupercile, le-am sarat un pic si le-am umplut. Am turnat in vas 1/2 cana apa si le-am dat la cuptor cca 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pita cu gratar de pui si ciuperci