Ciuperci sotate

de susu in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2010 | 5892 vizualizari

 

INGREDIENTE

    1/2 kg ciuperci champignon

    1/3 pachet de unt

    vegeta dupa gust

    1 morcov

    1 ardei gras verde

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sotate:

 Se spala ciupercile rapid sub jet de apa si se lasa la scurs. Ciupercile se taie felii mai subtiri cu tot cu codite, ardeiul bucati mai mari si morcovul rondele. Se incinge o tigaie si se pune untul la topit. Se adauga morcovul si se caleste apoi se pune ardeiul si la sfarsit ciupercile lasandu-se sa mai scada din zeama. Se condimenteaza dupa gust si se servesc cu sos de soia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sotate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci