Ciuperci si carnati la cuptor

de Micutza Luana in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2013 | 5653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 ceapa mica tocata marunt
  • 6 carnatii de porc
  • 250 g de ciuperci proaspete,-taiate pe jumatate
  • 1 lingura de mustar cu boabe
  • 4 linguri de smantana dulce pentru gatit
  • 1 legatura mica de patrunjel tocat marunt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci si carnati la cuptor:

Se scoate carnea din carnati si se face piftelute (Sau se lasa carnatii normal si se taie cubulete) .

Se incinge uleiul si se pun la prajit , peste care adaugam ceapa .

Se adauga si ciupercile si se soteaza  5 minute .

Se adauga mustarul , smantana si 4 linguri de apa .

Se fierbe totul 2 minute si  se adauga patrunjelul .

Adaugam totul intr-un vas termorezistent si dam la cuptor 20 de minute .

TIPS-URI

1

Eu am preferat sa nu desfac carnatii si i-am taiat cubulete .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci si carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini ciuperci la cuptor cu branza de burduf