Ciuperci mixte in tigaie

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2012 | 5443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de ciuperci mixte
  • ulei
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper
  • putin lapte
  • vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci mixte in tigaie:

Se pun ciupercile intr-o tigaie cu putin ulei, impreuna cu usturoiul feliat subtire si se lasa la calit cateva minute. Se adauga putin lapte, se inabusa, adaugam sare si un strop de vin (rosu sau alb). Se muta in alta tigaie se mai adauga putin ulei, le mai lasam 5 minute si se servesc, ca si garnitura sau ca fel principal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci mixte in tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci fripte