Ciuperci la tigaie

de carmenvlad in Mancaruri de post, 20 Apr 2011 | 12379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 lingura otet balsamic
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita “Maggi” secretul gustului de legume
  • ½ lingurita busuioc uscat
 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la tigaie:

Se spala ciupercile si se calesc in 2-3 linguri ulei de masline. Se stinge cu un pahar de vin alb, o lingura de otet balsamic si se fierbe pana cand scade toata zeama. Se adauga secretul gustului, usturoiul taiat marunt si busuiocul uscat. Se opreste focul si se lasa acoperite pentru 5 minute (sa se amestece toate aromele). Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

carmenvlad 1

03.05.2011, 20:30

Da, MVMih te servesc cu mult drag.

carmenvlad 1

03.05.2011, 20:36

Dragele mele, Diana, cele doua Elene, Mirela, Sufletista si Deyutzkiuta va multumesc din toata inima.

RuxyRux 1

03.05.2011, 20:38

Parca sunt desenate...si asa o pofta imi fac...Carmen...grozave!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci de padure cu usturoi