Ciuperci la cuptor cu branza cu mucegai

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2017 | 4280 vizualizari

 

Mi-am facut si eu damblaua ....ca-mi place ''branza imputita si mucegaita''....:))))

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari cca 600 g
  • 80 g bacon maruntit
  • 50 g brnza cu mucegai albastru
  • 30 g cascaval
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor cu branza cu mucegai:

Curatam ciupercile de pielita, coditele le taiem cubulete marunt, baconul il maruntim. Baconul impreuna cu coditele de ciuperci, le calim in putin ulei, apoi le adaugam intr-un castron, unde am taiat marunt cascavalul si branza cu mucegai. Amestecam bine si adaugam oul si omogenizam. Asezam ciupercile pe hartiute de briose, asezate in forme de silicon, umplem fiecare ciuperca si apoi dam formele la cuptor, cca 30 min. Sunt bune atata calde cat si reci. Simple si gustoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor cu branza cu mucegai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton