Ciuperci la cuptor cu branza cu mucegai

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2017 | 4465 vizualizari

 

Mi-am facut si eu damblaua ....ca-mi place ''branza imputita si mucegaita''....:))))

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari cca 600 g
  • 80 g bacon maruntit
  • 50 g brnza cu mucegai albastru
  • 30 g cascaval
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor cu branza cu mucegai:

Curatam ciupercile de pielita, coditele le taiem cubulete marunt, baconul il maruntim. Baconul impreuna cu coditele de ciuperci, le calim in putin ulei, apoi le adaugam intr-un castron, unde am taiat marunt cascavalul si branza cu mucegai. Amestecam bine si adaugam oul si omogenizam. Asezam ciupercile pe hartiute de briose, asezate in forme de silicon, umplem fiecare ciuperca si apoi dam formele la cuptor, cca 30 min. Sunt bune atata calde cat si reci. Simple si gustoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor cu branza cu mucegai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]