Ciuperci gratinate cu cascaval afumat

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2012 | 4241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 250 gr ciuperci
  • 2 catei de usturoi
  • 75 gr cascaval afumat Gouda
  • sare, piper proaspat rasnit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci gratinate cu cascaval afumat:

Foarte usor de pregatit :) ciupercile se spala si se usca  de apa ( se lasa la scurs, sau se invelesc in hartie de bucatarie), daca nu va place pielita se pot curata. Usturoiul se toaca grob si se pune la calit in uleiul de masline cateva secunde, dupa care adaugam ciupercile feliate. Se lasa pe foc iute pana ce scade apa lasata de ciuperci, se scutura tigaia din cand in cand. Se condimenteaza cu sare si piper. Ciupercile se transfera intr-un vas termorezistent si se aseaza felii de cascaval afumat. Se introduce in cuptorul incalzit pana ce se topeste cascavalul si capata o crusta aurie.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci gratinate cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci gratinate