Ciuperci de padure cu usturoi

de alinutzika in Mancaruri de post, 4 Aug 2011 | 8500 vizualizari

 

De 100 de ori mai bune decat ciupercile care se vand prin magazine.

 

INGREDIENTE

 
  • 500g ciuperci de padure (hribe) proaspete
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, pier, usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci de padure cu usturoi:

Se curata bine hribele, se spala si se taie mai marunt.

Se pun la calit in tigaie antiaderenta, la foc slab, pentru aproximativ o jumatate de ora. Intre timp se condimenteaza cu sare si piper.

Se opreste focul si se adauga 3 catei de usturoi tocati marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci de padure cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

05.08.2011, 23:58

Cand eram mica imi petreceam uneori vacantele la Valenii de munte intr-un sat aproape de padure si impreuna cu alti copii culegeam ciupercute si tare tare bune erau cand le faceam tocanita....de ceva ani incoace am tot auzit ca si ciupercile care sunt bune au suferit modificari genetice si se recomanda oamenilor sa nu le consume chiar daca sunt siguri ca le cunosc..si de aici si retinerea mea....pupici

alinutzika 1

06.08.2011, 23:56

te inteleg, RuxyRux...eu insa nu ma tem...Poate pana intr-o zi... ...Glumesc...chiar nu ma tem, pt ca le cunosc foarte bine si sunt luate direct din padure, deci nu prea cred ideea care ai auzit ca s-a lansat, privind vreo modificare genetica a lor...

Panacris 1

29.08.2013, 13:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si soia