Ciuperci de padure cu usturoi

de alinutzika in Mancaruri de post, 4 Aug 2011 | 8504 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

04.08.2011, 16:53

bune rau

Lau 1

04.08.2011, 16:54

bune

marieta 1

04.08.2011, 17:03

bune cu o mamaliguta!!!!!!!!!!!

Bunica 1

04.08.2011, 19:38

Ciuperci cu usturoi, ce bunatate !

RuxyRux 1

04.08.2011, 20:36

Oooo daaaa....dar sincera sa fiu din padure n-as avea curaj sa le pap arata delicios

Rocsi 1

04.08.2011, 21:01

divainbucatarie 1

05.08.2011, 10:04

gaby_gabytza 1

05.08.2011, 11:28

alinutzika 1

05.08.2011, 15:51

Ei, RuxyRux, de ce sa nu le mananci? Genul asta de hribe nu ai cum sa le confunzi cu cele otravitoare...acelea au total alta culoare....Oricum, de cand ma stiu am mancat ciuperci dintr-astea la greu si nu am patit nimic.. La noi toata lumea mananca ciuperci si foarte multi merg in fiecare zi la padure sa gaseasca, pentru ca se cumpara la pret bun de catre italieni. Dar, bineinteles, pentru cei care cred ca toate ciupercile sunt bune de mancat, sa stiti ca nu e chiar asa... Uite, o sa adaug chiar acum o poza cu hribele pe care le-am mancat eu.

gaby_duceag 1

05.08.2011, 17:08

Ah..ce hribi frumosi!!!!!

Ruxy, io mai degraba n-as manca din comert:))))))

Hribi, galbiori, vinetele, ghebe, intotdeauna am papat de la sursa si au gust INCOMPARABIL

alinutzika 1

05.08.2011, 23:34

multumesc, Gaby....esti draguta...

RuxyRux 1

05.08.2011, 23:58

Cand eram mica imi petreceam uneori vacantele la Valenii de munte intr-un sat aproape de padure si impreuna cu alti copii culegeam ciupercute si tare tare bune erau cand le faceam tocanita....de ceva ani incoace am tot auzit ca si ciupercile care sunt bune au suferit modificari genetice si se recomanda oamenilor sa nu le consume chiar daca sunt siguri ca le cunosc..si de aici si retinerea mea....pupici

alinutzika 1

06.08.2011, 23:56

te inteleg, RuxyRux...eu insa nu ma tem...Poate pana intr-o zi... ...Glumesc...chiar nu ma tem, pt ca le cunosc foarte bine si sunt luate direct din padure, deci nu prea cred ideea care ai auzit ca s-a lansat, privind vreo modificare genetica a lor...

Panacris 1

29.08.2013, 13:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta