Ciuperci cu ricotta si pesto

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 6792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline, plus pentru vas
  • 300 gr amestec de ciuperci
  • 200 gr branza ricotta
  • 2 linguri pesto
  • 2 catei de usuroi, tocati marunt
  • 25 gr parmezan ras
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu ricotta si pesto:

Se incalzeste cuptorul la 200⁰C.Se unge un vas termorezistent cu putin ulei de masline.
Intr-un bol se amesteca branza ricotta cu 2 linguri pesto si cateii de usturoi tocati.Se aseaza ciupercile in vas, intr-un singur strat, iar deasupra se imprastie amestecul cu ricotta.Se presara totul cu parmezanul ras,se stropeste cu 1 lingura ulei de masline si se da la copt 20-30 minute, pana cand branza s-a rumenit usor.
Dupa ce s-au copt, se scot din cuptor, se presara cu patrunjel tocat si se servesc cu paine crocanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu ricotta si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu parmezan