Ciuperci cu pui si cus-cus

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 27 Mai 2010 | 6820 vizualizari

COMENTARII (33)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 07:30

sylvia multumesc

ana 1

28.05.2010, 07:40

mm ,a mai ramas?

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 07:41

sa-ti fie de bine nadina.....e bun rau cus cus-ul asta in orice combinatie

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 07:43

ana, mai estehai la o portie

Adinacarla 1

28.05.2010, 07:56

yam, yam....iar am ajuns tarziu...dar arata foarte bine...trebuie sa incerc si eu aceasta varianta

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 08:03

nu ai ajuns tarziu adina, mai am ca sotul nu s-a atins de ea

Adinacarla 1

28.05.2010, 08:36

e cam departe buzaul dar pana ajung eu din celalalt capat al tarii...poate mai faci o portie...

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 08:43

mai fac adina,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui