Ciuperci cu mozzarella, branza cheddar, mazare si rosii cherry

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 5156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci Portobello mari, curatate de cozi
  • 1 conserva (400 gr) mazare
  • 85 gr branza Mozzarella, data pe razatoarea mare
  • 25 gr branza Cheddar, proaspat rasa
  • 8 rosii cherry
  • 2 lingurite busuioc maruntit
  • piper, dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu mozzarella, branza cheddar, mazare si rosii cherry:

Se incinge cuptorul la 200ᵒC.Se unge o tava cu putin ulei de masline.Se aseaza ciupercile cu scobitura in jos pe tava.Se acopera cu folie de aluminiu si se coc 5-10 minute pana cand s-au inmuiat.Se scot din cuptor si se scurg pe servete de bucatarie, punandu-le tot cu scobitura in jos.

Mazarea din conserva se scurge si se face piure.Intr-un vas se amesteca branza Mozzarella cu cea Cheddar, busuiocul si piperul dupa gust.Dupa ce s-au scurs ciupercile, se aseaza din nou in tava, dar cu scobitura in sus.Se imparte piureul de mazare si amestecul de branzeturi in cele 8 cipuerci apoi se orneaza fiecare ciuperca cu cate o rosie cherry.Se mai coc ciupercile 10 minute pana cand branza s-a topit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu mozzarella, branza cheddar, mazare si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine imbracata a la Grasu64