Ciuperci cu kaizer si cascaval la cuptor

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2012 | 7553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champihnon
  • cateva bucati de Kaizer
  • cascaval ras
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu kaizer si cascaval la cuptor:

Ciupercile – de preferinta cu palarioara mai mare, le-am curatat de coaja si codita, apoi le-am spalat bine, in mai multe ape.Am uns cu putin ulei un vas de yena, in care am asezat palarioarele pe care le-am presarat cu sare si piper. Deasupra am pus kaizer taiat cubulete si cascaval ras. Am dat la cuptor pana ce cascavalul s-a topit de tot.

O bunatate!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu kaizer si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Valclaudia 1

11.11.2012, 18:34

excelente!!!

Sim0na 1

11.11.2012, 19:53

Multumesc, multumesc!!
Farfuriuta este luata din Bihor

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 16:27

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu sunca si cascaval