Ciuperci Champignons Sotate sau cu patrunjel (Ciuperci Champignons Trifolate)

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2013 | 3562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci champignons
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • 5 fire de patrunjel
  • 4 lg ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci Champignons Sotate sau cu patrunjel (Ciuperci Champignons Trifolate):

Punem o tigaie la incins cu ulei de maspine si catel de usturoi curatat.

Cupatam ciupercile,le spalam si le taiem rondele.Le punem in tigaie la foc mic,cu putina sare,si lasam pana scade toata zeama de la ciuperci.

Spalam patrunjelul,il tocam marunt si punem peste ciuperci.Mai lasam 5 minute.Stingem focul.

Serviti ca garnitura la o fripura sau asa simpla.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Puteti sa faceti si o pasta,foarte buna cu smantana si parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Champignons Sotate sau cu patrunjel (Ciuperci Champignons Trifolate)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci