Ciuperci a la Nadina

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2010 | 3796 vizualizari

 

cu dedicatie speciala pt toti ce le plac ciupercile

 

INGREDIENTE

  • 18 ciuperci champignion
  • 100 g sunca
  • 1/2 ardei rosu
  • 200 g telemea
  • 200 bacon
  • 3 cartofi fierti
  • 1 ceapa
  • 100 g cascaval ras
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de unt
  • 4 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci a la Nadina:

Se curata ceapa si se caleste 2 minute apoi se pune sunca ,baconul taiat cubulete,ardeiul rosu la fel si cartofii fierti si taiati si ei cubulete mici, telemeaua zdrobita sau rasa si piciorusele de ciuperci taiate sau tocate si patrunjelul verde tocat

Se lasa toate pe foc sa se caleasca putin .

Ciupercile se spala se curata, se scot piciorusele apoi se sareaza si se pipereaza. Se prajesc intr-o tava pe ambele parti in 2 linguri de ulei .

Se ia o tava se pune putin  ulei apoi se aseaza ciupercile in tava(cu partea maro in sus) apoi se pune cate o bucatica de unt si apoi cate 2 linguri din amestecul cu sunca,iar deasupra se pune cascaval ras .

Se da  tava la cuptor pentru 15-20 minute la 180 grade

Sunt ciuperci facute asa la repezeala, cu ce aveam in casa,dar au iesit grozave

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci a la Nadina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

nadina73 1

13.06.2010, 15:14

bunica cu tot dragu ,da achiar am zis ca unde a disparut mihaela63? acum a venit cu forte proaspete si ne fece cu siguranta ceva bun

Bunica 1

15.06.2010, 19:45

Sigur, sigur , abia astept !

mariac 1

15.06.2010, 23:18

iti doresc spor in toate te pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv covridog cu cascaval