Bucatiile de pui se pun la fiert intr-o oala cu apa pentru circa 20 minute.
Cand sunt fierte se scot pe o farfurie,dupa care se pun la prajit in ulei(zeama in care au fiert,nu se arunca).
Ceapa se toaca marunt,morcovul se da pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei de masline.
Dupa cateva minute se acopera cu zeama pastrata,se lasa la foc mic sa fiarba.Dupa cateva minute se adauga si prazul taiat rondele,mazarea scursa de zeama si rosiile taiate in patru,se mai completeaza cu zeama.
Smantana se amesteca cu faina si putina zeama pana devine subtire.
Cand legumele sunt fierte se pune zeama(sa fie suficient) si compozitia de smantana subtiata,se amesteca bine sa nu se lipeasca,se adauga condimentele si bucatiile de pui prajite.
Se lasa pe foc circa 5 minute dupa care se poate servii.
Pofta buna!