Ciulama de pui

de Ancutsa in Pui, 21 Apr 2017 | 3861 vizualizari

 

Ciulama de pui cu patrunjel proaspat si mamaliguta calda.
Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 cartof
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • sare dupa gust
  • 1/2 lingurita Delikat
  • 3 linguri faina
  • patrunjel proaspat pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

 

Se spala pieptul de pui si se pune la fiert, in apa si putina sare. Se ia spuma la nevoie. Se adauga legumele taiate grosier si putin Delikat. Cand supa este gata, se da de pe foc si se strecoara intr-un ibric mai mare.

Pentru a pregati ciulamaua: se rumeneste faina in putin ulei la incins, atat cat sa devina aurie, dupa care se stinge cu supa. Se amesteca, adaugand supa continuu pana se formeaza ciulamaua, subtiind in functie de consistenta dorita. Eu pun, de obicei, 3 linguri cu faina pentru 4 portii si o subtiez cu multa supa, insa asa imi place mie. Fiecare o gateste cum ii place mai mult.

 Se taie fasii pieptul de pui si se adauga in ciulama si se amesteca.

 Cand ciulamaua clocoteste, este gata. Se ia de pe foc.

 Se decoreaza cu patrunjel proaspat si se serveste cu mamaliga calda.

 Pofta Buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/04/ciulama-de-pui-3.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu ciuperci