Prezentarea pentru aceasta ciulama de pui nu este grozava,dar gustul este nemaipomenit.
Taiem pieptul pentru ciulama de pui in bucati mai mici si il punem intr-o craticioara cu putin ulei si lasam cateva minute la foc mare,amestecand.Cand s-a rumenit putin carnea adaugam ceapa,pastarnacul,morcovul(toate curatate) si supa.Se lasa pe foc cam 25minute,pana se inmoaie carnea.
Separat,dizolvam faina in laptele rece,omogenizam bine cu un tel,apoi adaugam smantana si amestecam bine.
Scoatem legumele si turnam zeama ramasa peste compozitia de mai sus si punem pe foc.Cand incepe sa fiarba si am omogenizat bine sosul,adaugam carnea si mai lasam ciulamaua de pui pe foc cateva minute.Punem in ciulama patrunjel si unt,dupa ce am oprit focul.
Servim ciulamaua de pui cu piure de cartofi,cartofi natur sau mamaliga.
1
puteti adauga in aceasta ciulama de pui si usturoi pisat, spre sfarsitul fierberii, in ultimele 5-6 minute