Ciulama de pasare

de Miha in Pui, 5 Aug 2009 | 9160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de telina
  • 200 g smantana
  • 1 lingura faina
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pasare:

Se pune carnea la fiert cu zarzavat si sare.

Cand este aproape gata,se strecoara supa,iar zarzavatul il mixam,dupa care il suspendam in supa.

Faina o amestecam cu smantana si o "desfacem" putin cate putin cu supa.Punem din nou la fiert,pana se ingroasa.

Cand s-a ingrosat suficient se pun cubuletele de carne,se potriveste gustul de sare si piper.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

05.08.2009, 11:09

Ma bucur draga Sandytza ca am putut fi de folos!

cireaselili 1

28.09.2010, 09:11

foarte bine arata.O sa o incerc dar nu stiu de care smantana trebuie,un anumit tip?

Miha 1

28.09.2010, 09:59

Cireaselili, eu de obicei folosesc smantana grasa de cel putin 20% grasime.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gratin de piept de pui