Ciulama de ciuperci

de janet in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2010 | 5618 vizualizari

 

Sa va spun cu ce ciuperci am facut ciulamaua?Cu ciupercile culese u minusitile mele din padurea de linga casa!
Sint ciupercile galbiori,sau piciorusul caprioarei,sint foarte gustoase si le-am pregatit asa;

 

INGREDIENTE

  • -500 gr ciuperci
  • -250 gr smintina
  • -o lingurita de amidon alimentar
  • -o ceapa potrivit de mare
  • -sare si piper
  • -2 catei de usturoi ,pisat
  • -ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Intr-o tigaie punem uleiul la incins in care adaugam ceapa taiata marunt,cind s-a inmuiat adaugam ciupercile spalate si taiate
fideluta.Amestecam si lasam la foc mic ,sa fiarba pina cind scade apa ce a lasat-o ciupercile ,apoi adaugam sare dupa gust, piper, smintina si usturoiul ,amestecam si adaugam amidonul dizolvat cu o lingura de apa.Lasam sa dea citeva clocote ,sa se ingroase sosul si
ciulamaua este gata.

Servim cu patrunjel tocat marunt, deasupra!Sint delicioase ,va asigur!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

01.06.2010, 16:57

cum de nu am vazut retet asta ierisuper fac inundatie janet 5o de furcu as pune

janet 1

02.06.2010, 12:47

Sinteti cele mai dragute!
Multumesc,Nadina,pentru furculite!Am la furci ca nu o sa mai cumpar toata viata!

danadanutza72 1

26.09.2010, 20:18

mananci si uiti sa te mai opresti iam

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci la cuptor