Ciulama de ciuperci

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2013 | 4251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei
  • 4 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri de faina
  • 300 ml lapte
  • partunjel si marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Curatam si tocam ardeiul si ceapa,apoi le calim in ulei.

Curatam si feliem ciupercile. Le adaugam peste ceapa si ardeiul calite. Saram, piperam si lasam sa scada apa lasata de ciuperci. Acest lucru se va intampla la foc mic,cu vasul acoperit.

Amestecam cele doua linguri de faina cu laptele rece avand grija sa nu ramana cocoloase si adaugam acest amestec peste ciuperci. Sosul se va forma rapid, amestecam in continuu.sa nu se prinda mancarea.

In functie de preferita mai adaugam putina apa (daca ne place sosul mai lichid). ai lasam la foc cca 10 minute sa fiarba sosul, tingem focul si la final adaugam verdeata spalata si tocata marunt.

 

 

TIPS-URI

1

se poate servi cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Merisor 1

10.07.2013, 21:39

Tare buna si eu fac deseori si cu pui

iry-gabriela 1

10.07.2013, 22:10

mmmm,ce bunatate ai facut ..chear demult nu am mai amncat

- Andreea - 1

11.07.2013, 07:57

Foarte buna.Si mie imi place mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama din ghebe