Ciulama cu pui si ciuperci

de adriana_bobu in Pui, 14 Ian 2011 | 21259 vizualizari

 

Este o mancare foarte gustoasa .

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 250 g smantana
  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 4 linguri de ulei
  • 3 linguri de faina 
  • un pahar lapte(apa)
  • o lingura vegeta, piper
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu pui si ciuperci:

Se spala pieptul de pui se taie in bucati si se trage intr-o tigaie pe foc cu 2 linguri de ulei adaugandu-se si o ceapa tocata marunt. Intr-o alta tigaie se pun celelalte doua linguri de ulei si se trag ciupercile spalate si taiate felii alaturi de cea de-a doua ceapa tocata. Dupa cca 20 min se amesteca carnea cu ciupercile , se adauga apa si vegeta  si se acopera lasand oala pe foc pentru inca 20 min la foc potrivit. Separat se desface faina in lapte adaugandu-se smantana iar in final se toarna peste mancarea aflata pe foc si se mai lasa inca 10-15 min. Se da apoi deoparte si se adauga piperul si  mararul tocat marunt. O bunatate...care se poate servi si cu mamaliguta dar si cu paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar si salata de pastai cu maioneza