Ciorbita taraneasca de vitel

de cismaru_nicoleta in Supe/Ciorbe, 20 Feb 2011 | 5120 vizualizari

 

bunaa si colorata..

 

INGREDIENTE

  • 1/2 varza rosie
  • 1/2 varza alba
  • 1/2 varza creata
  • 300 gr carne de vitel
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 2 cepe rosii
  • 3 morcovi
  • bors pt acrit
  • sare si piper(sau condimente)
  • leustean verse sau uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita taraneasca de vitel:

Se spala,se curata si se taie marunt toate legumele.

carnita de vita se spala si ea si se taie cubulete mici.

Se pun toate la calit in 50 ml ulei,apoi se adauga apa.

Cand aproape a fiert se adauga si condimentele,borsul,la urma leusteanul verde(eu nu am avut decat uscat),se da in 2-3 clocote si este gata de servire

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita taraneasca de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Luscos