Ciorbita de vacuta

de roxanabucataras in Ciorbe, 19 Noi 2011 | 4681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de vitel, preferabil si cu os
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1/2 telina mica
  • 1 pastarnac
  • sare
  • 1 lingura ulei
  • o ceasca de orez
  • o lingura pasta de tomate
  • o rosie
  • leustean, patrunjel  
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de vacuta:

Spal carnea bine, o tai cubulete, las si pe os ceva carne si o pun la fiert in apa rece cu putina sare si ulei. Spumez bine cand carnea incepe sa fiarba. Tai legumele cubulete mici, ceapa marunt si cand carnea este aproape fiarta le adaug. Aleg si spal orezul si dupa ce au fiert putin legumele il adaug. Dau rosia pe razatoare, o pun intr-un vas rezistent la flacara, pun pasta de tomate si un strop de ulei si le pun la calit la foc mic, cateva minute. Adaug in ciorbita dupa ce aproape a fiert bobul de orez. Mai las 10 minute si dupa ce opresc focul adaug verdeata taiata marunt.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Criss 1

21.11.2011, 09:11

Foarte buna. Cu mult leusetean.

roxanabucataras 1

21.11.2011, 12:23

multumesc
e prima pe lista ciorbitelor preferate

Krystyan Trendy 1

07.01.2014, 08:06

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel cu legume si tarhon