Ciorbita de pui ca la tara

de jolygina in Supe/Ciorbe, 14 Iun 2010 | 4457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 aripioare
  • un ardei
  • un cartof
  • 2 cepe
  • fidea
  • Delikat
  • suc de rosii sau rosii
  • un ou
  • patrunjel
  • 2 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui ca la tara:

Spalam bine aripioarele si le taiem in doua ,dupa care le punem la fiert in oala si cand incepe sa fiarba luam bine spuma deasupra.
Tocam legumele cubulete, ceapa marunt si le punem si pe ele la fiert.
Cand au fiert amestecam fideaua cu Delikatul.
Punem sucul de rosii dupa care fideaua si o mai lasm sa fiarba inca 15-20 min.
Cand este aproape gata batem un ou ca la omleta si il punem in ciorbita,

la sfarsit punem partunjelul tocat marunt
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui ca la tara" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec