Ciorbita de pui

de Rocsi in Ciorbe, 17 Feb 2010 | 6428 vizualizari

 

reteta e pentru 6-7 litri ciorba

 

INGREDIENTE

  • un pui de 1 kg si ceva sau 4 pulpe de pui
  • ardei rosu
  • ardeo verde
  • 1 morcov
  • o ceapa nu prea mare
  • patrunjel
  • vegeta
  • piper
  • smantana
  • taietei
  • bors pntru acrit(sunt moldoveank si de aceea nu e ciorba fara bors)

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

Puiul il transati ,se parleste putin la flacara de la aragaz pentru a indeparta tot puful si se spala bine.

intr-o oala de vreo 8 litri se pune cam pe trei sferturi cu apa si se pun bucatile de pui acolo.cand face spuma luati cu lingura toata spuma.

cand incepe sa fiarba puneti ardeiu rosu ,verde,ceapa,patrunjelul tocate si morcovul dat pe razatoare.

cand carnea e aproape fiarta se pune borsul in functie de cat de acru va place,vegeta,piperul.

cand incepe sa fiarba iar puneti taieteii o mana sau 2 cat de gros va place si il lasati pe foc pana cand sunt gata taieteii de fiert.cand e gata inchideti focul si prasarati patrunjel verde tocat si pe deasupra.

serviti cu putina smantana daca va place bineinteles...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Sylvia 1

18.02.2010, 23:33

Imi place cum arata !!!

nadina73 1

20.08.2010, 00:21

sant cu dragos nu are somn si papa cu mine

Rocsi 1

20.08.2010, 12:03

ma bucur nadina..sa aveti pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta