are un gust atat de fin....
Taiem ceapa rondele. Pastarnacul si morcovii ii curatam si ii taiem marunt. Curatam ardeii si ii taiem cubulete. Punem legumele cu sare si piper in putin ulei intr-o tigaie (eu le-am pus intr-o craticioara de ceramica de la delimano care inmoaie legumele, nu le prajeste) si le lasam pe foc cateva minute. Am trecut legumele in oala sub presiune (daca aveti, daca nu se pregateste intr-o oala normala, dar pregatirea dureaza mai mult), am adaugat cartofii curatati si taiati cubulete, mirodenia, sare si piper dupa gust, bucatile de carne si am umplut cu apa 3/4 din oala, am pus capacul si am dat focul tare pana a inceput apa sa fiarba, apoi am dat focul incet si am lasat la fiert 25 minute. Am pus oala sub jet de apa rece ca sa pot deschide capacul repede si sa pot continua prepararea. Am adaugat rosiile in bulion, bulionul si boiaua si am mai lasat pe foc 10 minute, apoi am pus taiteii, borsul prefiert (dupa gust, depinde cat de acru mancati) si am mai fiert la foc mic vreo 5 minute. Mai condimentam daca trebuie si oprim focul. Presaram patrunjel si leustean deasupra si punem capacul 10 minute.