o ciorbita super buna ,merge si rece pe caldurile astea e numai buna
Se desface buchetele conopida eu am pus o jumatate dat fiind faptul ca era imensa.
Se curata morcovii si se taie rondele.
Se pune apa, 3 litri, se pun buchetele de conopida, cuburile de vegeta naturale,pieptul de curcan(sau de pui)se taie bucatele mici, rondele de morcovi,ceapa curata si pusa intreaga,sare si se lasa sa fierba bine,pana ce toate sant fierte.
Cand toate sant fierte se pune borsul de casa (e mai bun,sau sucul de la 1 lamaie)se lasa sa mai dea 2 clocote apoi se stinge focul.
Se amesteca bine ouale cu iaurtul si smantana, se lasa sa se astampere putin ciobita si apoi se pune oul cu smatana.
Este o ciorbita foarte foarte gustoasa,
se serveste cu patrunjel verde tocat si ardei piscos(cui i place ,mie nu sincer ,in schimb la sotul da)