Ciorbita cu aripioare si oua

de mihaelaM in Ciorbe, 23 Apr 2011 | 3143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 aripioare
  • morcov
  • ceapa
  • telina
  • pastarnac
  • dovlecel
  • ardei gras
  • cartofi
  • 5oua
  • delikat
  • cub knor de gaina
  • bors
  • bulion
  • leustean verde
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu aripioare si oua:

Aripioarele le-am lasat sa se dezghete, apoi le-am parlit, dupa care le-am spalat bine cu apa calda. Le-am pus la fiert in apa cat sa le acopere, dupa ce au dat in fiert le-am mai lasat 5 minute, dupa care le-am spalat din nou si am pus alta apa(am facut asta ca sa aruc toata spuma care a iesit din ele).

Cand au inceput sa fiarba am adaugat legumele spalate si taiate.

Dupa ce legumele si carnea au fiert am adaugat borsul impreuna cu bulionul si cubul knor,am mai lasat 15min si am inchis focul,dupa care am adaugat ouale intregi si verdeata.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu aripioare si oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu cartofi