Este o ciorbita grozav de gustoasa care poate fi de post sau cu ceva carnita, eu am pus niste oase cu maduva doar pentru gust .....humusul in romaneste =naut ca sa nu mi-o iau :))
Daca o sa vreti sa puneti in ciorba oasele cu ele vom incepe toata treaba asadar punem oasele intr-o oala la fiert si avem grija sa spumuim supa bine.
Intr-o tigaie cu doua linguri de ulei calim ceapa taiata cubulete adaugam morcovul ,ardeiul gras si acoperim cu un capac mai mult la inabuseala cu ele nu prajit,totul cam 5 minute dupa care punem rosiile taiate cubulete si lingura de pasta de tomate. Adaugam in supa de oase legumele inabusite si lasam la fiert punem si telina si cartoful taiat cubulete. Clatim bine nautul din cutie si il adaugam in supa. Condimentam cu cele mai sus mentionate si chiar mai puteti adauga unele in plus dupa gust.
La servire se presara patrunjel verde .